INDKØBSVOGNEN ER TOM

BETALING

På LOCCO.dk kan du betale med Dankort, VISA og Mastercard.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lageret. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Persondatapolitik og cookies

hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftaler med os på www.LOCCO.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos LOCCO ApS og opbevares i fem år, hvorefter pålysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for LOCCO ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.LOCCO.dk er Thomas Steffensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.LOCCO.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos LOCCO ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LOCCO ApS via e-mail ts@locco.dk.

 



INFO
NYHEDSBREV
Tilmeld til vores nyhedsbrev:
KONTAKT OS
LOCCO ApS - Hedegårdvej 47 - 7323 Give - Telefon 26182744 (8-16) - Konto 9402-4800175070 - E-mail ts@locco.dk (8-16) - CVR 33 38 90 86
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside