INDKØBSVOGNEN ER TOM

PERSONDATAPOLITIK OG COOKIES

Persondatapolitik og cookies

hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftaler med os på www.LOCCO.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos LOCCO ApS og opbevares i fem år, hvorefter pålysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for LOCCO ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.LOCCO.dk er Thomas Steffensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.LOCCO.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos LOCCO ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LOCCO ApS via e-mail ts@locco.dk.

Cookies
www.LOCCO.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Hjemmesiden er blevet lavet af ScanNet.
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til:
Thomas Steffensen
ts@locco.dk
26182744

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på www.LOCCO.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på hjemmesiden det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.LOCCO.dk



INFO
NYHEDSBREV
Tilmeld til vores nyhedsbrev:
KONTAKT OS
LOCCO ApS - Hedegårdvej 47 - 7323 Give - Telefon 26182744 (8-16) - Konto 9402-4800175070 - E-mail ts@locco.dk (8-16) - CVR 33 38 90 86
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside